Ακολουθήστε μας :

Υπηρεσίες

COACHING & MENTORING

ONE TO ONE SESSIONS

Το Life coaching βοηθά ένα άτομο να επιτύχει κάθε προσωπικό, επαγγελματικό και εσωτερικό στόχο. Υποστηρίζει και καθορίζει την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων για αποτελεσματική στοχοθέτηση, αποσαφηνίζει τα βήματα του πλάνου δράσης, ενθαρρύνει μια βελτιωμένη προοπτική για τη ζωή μέσα από αλλαγές στις οπτικές γωνίες των γεγονότων και των συνθηκών, προσδίδει καλύτερες σχέσεις στον τομέα της εργασίας. Γενικότερα οφελεί στην οριοθέτηση του χρόνο και της ποιότητας της ενέργειας στην επαγγελματική και «προσωπική» μας ζωή (life balance). Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί σαν εργαλέιο του την τέχνη των δυναμικών ερωτήσεων, χωρίς να παρέχει συμβουλές και κατευθύνσεις. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι coaches της Miracles by Results θα σας περέχουν τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη για την αλλαγή επιπέδου σας που τόσο ονειρεύεστε

BUSINESS COACHING

Το Business Coaching είναι μια επιδραστική προσέγγιση στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη, η οποία αποσκοπεί στην ανάπτυξη της ευαισθητοποίησης, στη δημιουργία δράσης, στην ενίσχυση των επιδόσεων και στη διευκόλυνση της θετικής μάθησης και ανάπτυξης των επαγγελματιών της. Το Business Coaching επικεντρώνεται στη δημιουργία σχεδίων δράσης, τα οποία είναι ευέλικτες αλλά ολοκληρωμένες στρατηγικές που παρέχουν άμεσα αποτελέσματα για την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

MENTORING

Το mentoring είναι μια σχέση συνεργασίας μεταξύ δύο ατόμων, η οποία επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων, πληροφοριών και πρακτικών συμβουλών για ένα συγκεκριμένο τομέα απασχόλησης ή δραστηριότητας. Είναι μια σχέση που ενδυναμώνει και αναπτύσσει το συναίσθημα της αυτοπεποίθησης, ενισχύοντας τις επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες και των δύο μερών. Το mentoring χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ατόμων και διαρκεί για καθορισμένη χρονική περίοδο.
 Το mentoring προϋποθέτει τη θέληση και από την πλευρά του μέντορα (mentor) και από την πλευρά του καθοδηγούμενου/ης (mentee) για την ανάπτυξη και συνεχή καλλιέργεια μιας σχέσης καλής επικοινωνίας, εμπιστοσύνης και σεβασμού με αθροιστικά θετικά αποτελέσματα.
 Το mentoring προτείνει πρακτικές συμβουλές που απομυθοποιούν τις δυσκολίες και δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης και προόδου. Το mentoring είναι εμπιστευτικό, συνεργατικό και βοηθητικό. Δίνει συμβουλές κατευθύνσεις και προτάσεις σε αντιδιαστολή με το coaching.

RETREATS

Η Miracles by Results, έχοντας πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση και τη διεξαγωγή Retreats, εξειδικεύεται σε αυτή την θεματική μορφή εκπαίδευσης η οποία εκτός από τα αναμενόμενα αποτελέσματα, προσδίδει και επιπρόσθετα ωφέλη στην εταιρεία τον οργανισμό ή κάθε επιμέρους τμήμα τους που συμμετέχει κάθε φορά.  

 

Η συνύπαρξη και η επικοινωνία των συμμετεχόντων ομάδων και στελεχών δεν εξαντλείται στα στενά όρια του προγράμματος δίνοντας την ευκαιρία για bonding και team building στην πράξη με την άμεση εφαρμογή όσων έχουν κάθε ημέρα μόλις διδαχθεί.  

 

Επιπλέον μέσα από την κατάλληλη δομή και οργάνωση του προγράμματος σε θεματικές ημέρες δίνεται η δυνατότητα να καλυφθούν παραπάνω από μία τη φορά κατηγορίες εκπαίδευσης.  

 

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι ιδιαίτερη επιτυχία είχαν τα πολυήμερα retreats στο Bali της Ινδονησίας, στο Phuket της Ταϋλάνδης, στα Χανιά, στα Ιωάννινα και στη Θεσσαλονίκη.  

 

Οι συμμετέχοντες αξιολογώντας την απόδοση και το όφελος που αποκόμισαν, έδωσαν feedback βαθμολογίας: 9,8/10

Women’s Life & Business Building

​Βασικός σκοπός του Προγράμματος είναι να παρέχει στις εκπαιδευόμενες εξειδικευμένες τις γνώσεις, που θα τους επιτρέψουν ενώ αυξάνουν το εισόδημα τους να δημιουργούν παράλληλα τις συνθήκες για περισσότερο διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο και αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής σε όλους τους τομείς. Κάθε θεματική ενότητα του προγράμματος προσφέρει τις απαραίτητες δεξιότητες, τα εργαλεία και τα μοντέλα για την διαμόρφωση και εξέλιξη σε μια πετυχημένη και ευτυχισμένη γυναίκα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο παράλληλα.

Το Women’s Life & Business Building

σχεδιάστηκε για τις γυναίκες που στοχεύουν

➤  στην συναισθηματική τους επάρκεια

➤  στην οικονομική τους ευμάρεια

➤  στην αυτοτέλεια τους

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ τις 23 πρώτες σελίδες του βιβλίου ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ