Ακολουθήστε μας :

Σκοπός του Προγράμματος

Βασικός σκοπός του Προγράμματος είναι να παρέχει στις εκπαιδευόμενες εξειδικευμένες τις γνώσεις, που θα τους επιτρέψουν ενώ αυξάνουν το εισόδημα τους να δημιουργούν παράλληλα τις συνθήκες για περισσότερο διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο και αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής σε όλους τους τομείς. Κάθε θεματική ενότητα του προγράμματος προσφέρει τις απαραίτητες δεξιότητες, τα εργαλεία και τα μοντέλα για την διαμόρφωση και εξέλιξη σε μια πετυχημένη και ευτυχισμένη γυναίκα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο παράλληλα.

Το Women’s Life & Business Building
σχεδιάστηκε για τις γυναίκες που στοχεύουν

  στην συναισθηματική επάρκεια τους
  στην οικονομική τους ευμάρεια
  στην αυτοτέλεια τους

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και για πρώτη φορά έρχεται ένας κύκλος εκπαίδευσης για κάτι που δεν μας έμαθε ποτέ κανείς: …πώς να είμαστε επιτυχημένες και περιζήτητες επιχειρηματίες, συνέταιροι, εργαζόμενες, μητέρες, αδελφές, κόρες και σύντροφοι ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να θυσιάσουμε:

 την αγάπη μας για τη ζωή
την οικογένεια μας
τη σχέση μας
τον ελεύθερο χρόνο μας
τη φροντίδα στον εαυτό μας
τα πραγματικά όνειρα μας​

Σκοπός του Προγράμματος

Ο στόχος διακλαδίζεται σε Life Skills και Business Skills. Με την ολοκλήρωσή του υπόσχεται τη μετάδοση όλων των γνώσεων και των σύγχρονων εργαλείων που θα αποφέρουν αφενός τριπλάσια αύξηση στο ετήσιο εισόδημα των συμμετεχουσών, αλλά και υποστήριξη για να συνεχίσουν να είναι υπέροχες, λαμπερές, γοητευτικές, ανεξάρτητες και δυναμικές σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Προφίλ Γυναίκας Αναφοράς

Γυναίκα με πολλαπλούς ρόλους (πολύ-εργαλείο) εργαζόμενη, ελεύθερη επαγγελματίας, επιχειρηματίας, μητέρα με παιδιά σε οικογένεια ή μονογονέας, με ευαισθησίες, πλούσια συναισθήματα και έφεση στη γνώση, τη μάθηση και την αυτοβελτίωση (καθηγήτρια, δάσκαλος, ιατρός, ψυχολόγος, life coach, καλλιτέχνης, απασχολούμενη στη μόδα και την ομορφιά, παιδαγωγός, γυμνάστρια, διατροφολόγος – start upper).

Oι συμμετέχουσες καταφέρνουν να:

✓ Ιδρύσουν και να εγκαταστήσουν με ασφάλεια και επιτυχία τη δική τους προσωπική επιχείρηση
✓ Αναπτύξουν και να αναβαθμίσουν την υπάρχουσα ενασχόληση τους ή ατομική επιχείρηση τους γρήγορα και απλά με έως 3Χ φορές περισσότερο κέρδος εισάγοντας νέα εργαλεία και στρατηγικές
✓ Δημιουργήσουν περισσότερο ωφέλιμο, εποικοδομητικό και αναζωογονητικό χρόνο για τον εαυτό τους
✓ Καθαρίσουν το ομιχλώδες τοπίο της αναβλητικότητας και να πάρουν με αποφασιστικότητα, «αποφάσεις ζωής»
✓ Προστατεύσουν την επένδυση τους αλλά και το συναίσθημα τις σκέψεις και την υγεία τους
✓ Συνειδητοποιήσουν την επιτυχημένη διαδρομή στο ταξίδι της ζωής προς την ευτυχία
✓ Αλλάξουν τις παλιές πεποιθήσεις που λειτουργούσαν σαν εμπόδια για την κατάκτηση ενός ανώτερου επίπεδο
✓ Προσαρμοστούν στο σύγχρονο e-περιβάλλον (χρήση online εργαλείων – δημιουργία εταιρικής ταυτότητας εικαστικά – ιστοσελίδα – κάρτας – δημιουργία e-book – έκδοση βιβλίου)
✓ Λάβουν υποστήριξη με καινοτόμα και άκρως πετυχημένα διεθνώς εργαλεία για το σχεδιασμό και τη λήψη αποφάσεων και στην προσωπική ζωή αλλά και την εργασία τους
✓ Πάρουν νέα γνώση και πρακτική εφαρμογή της σε ένα υποστηρικτικό και ενδυναμωτικό περιβάλλον
✓ Ευεργετηθούν από τη δύναμη και την αλληλεπίδραση της ομάδας που έχει κοινό στόχο και κατεύθυνση
✓ Αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση μέσα από την αυτογνωσία, και την θεμελίωση εμπιστοσύνης στους χειρισμούς και τις νέες προσωπικές αποφάσεις
✓ Εξασφαλίσουν την οικονομική και συναισθηματική αυτοτέλεια τους

Η εγγραφή στο πρόγραμμα τις θωρακίζει με τη συναισθηματική δύναμη αλλά και την πρακτική κατάρτιση να εξελίξουν τη δουλειά τους, να συστηματοποιήσουν την απόδοση τους… κι όλα αυτά χωρίς προσωπικά δράματα!

Η έμπειρη ομάδα των coaches θα είναι δίπλα σε καθεμιά συμμετέχουσα τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος όσο και μετά από αυτό, εξατομικευμέναμε υπευθυνότητασυνέπεια και την πιο επιστημονική καθοδήγηση.

​Σε έναν κόσμο που τις χρειάζεται τώρα πιο πολύ παρά ποτέ, το Women’s Life & Business Building αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα για να αξιολογήσουν σωστά τον εαυτό τους, να αποκαταστήσουν την επικοινωνία με τις ανάγκες τους, αλλά και να διεκδικήσουν τα κέρδη αλλά και τη χαρά που αξίζουν!

Περιγραφή προγράμματος​

✓ Διάρκεια ενός έτους

 

✓ Οnline από tablet, υπολογιστή ή κινητό smart

 

22 live group coaching sessions με πιστοποιημένους Coaches 

24 εκπαιδευτικά videos με ασκήσεις 

6 live sessions απο ειδικούς 

Σύντροφος υπευθυνότητας 

Συμμετοχή στη κοινότητα γυναικών 

Η online εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας, φιλικής προς το χρήστη, προσαρμοσμένη στις αρχές της Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Οι εκπαιδευόμενοι, με τη χρήση προσωπικών κωδικών, μπορούν να εισέρχονται και να παρακολουθούν τα μαθήματα σε καθορισμένες μέρες και ώρες. Οι εκπαιδευτικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται συνδυάζουν Θεωρητική εκπαίδευση και Βιωματικές ασκήσεις.

 Με τη μέθοδο του ODL (Online Distant Learning) που προσφέρει τη δυνατότητα της ασύγχρονης εκπαίδευσης, δύο ετήσια workshops με υποχρεωτική φυσική παρουσία, αλλά και πολλές βιωματικές ασκήσεις, το Women Life & Business Building προέκυψε από την ανάγκη να χτίσουμε τις αυριανές γυναικείες προσωπικότητες που θα ηγούνται στον τομέα τους, αλλά και να φωνάξουμε σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω πως τα καταφέρνουν μια χαρά και μπορούν να κυνηγήσουν τα πάντα!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ
WOMEN’S LIFE & BUSINESS BUILDING;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία ενημέρωσης για το πρόγραμμα.

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΧEI ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ:

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ τις 23 πρώτες σελίδες του βιβλίου ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ