Ακολουθήστε μας :

Κυπρούλα Κυπριανού, ACC

Η Κυπρούλα Κυπριανού
είναι απόφοιτος της Global Academy
of Coaching με πτυχία στο
Life Coaching, στο Relationship
και Executive and Mentoring.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Κυπρούλα Κυπριανού είναι απόφοιτος της Global Academy of Coaching με πτυχία στο Life Coaching, στο Relationship και Executive and Mentoring.

Είναι Πιστοποιημένη Coach (ACC) από τη Διεθνή Ομοσπονδία Coaching (ICF). Εργάζεται σε διεθνή εταιρεία στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών ως επικεφαλής του Billing. Κάτοχος πτυχίου BSc στα Χρηματοοικονομικά, Msc στα Νομισματικά και Οικονομικά και Επαγγελματικά Διπλώματα σε Risk in Financial Services, International Compliance και Cysec Advanced.

Συνεργάστηκε με την Global Academy of Coaching από το 2018 μέχρι τον Μάρτιο του 2022 έχοντας ενεργό ρόλο σε Coaching συνεδρίες και μαθήματα, σεμινάρια και masterclasses ως ομιλήτρια και παρουσιάστρια.

Ως απόφοιτος απο το δίπλωμα Executive coaching and mentoring και συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία κ γνώση απο το εργασιακό της περιβάλλον, παρέχει εκπαίδευση κ υποστήριξη σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους σε επίπεδο executive/business.

Η αποστολή της είναι να υποστηρίξει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν και να ζήσουν την ζωή τους στο έπακρο και να ευημερούν στο προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ:

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ τις 23 πρώτες σελίδες του βιβλίου ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ